Stofa de calitate, pentru amenajari interioare

In amenajari interioare, si chiar exterioare, stofa joaca un rol extrem de important si este prezenta mai peste tot, in tapiterie, pe scaune si fotolii, pe canapea si sofa, pe paturi, ca imbracaminte pentru pernele decorative, putand fi confectionate chiar si draperii somptuoase si elegante pentru ferestre. Magazinul nostru va aduce in atentie un sortiment bogat din acest material, cu diferite caracteristici din punct de vedere textural sau coloristic, ramane sa il alegeti pe cel care corespunde nevoilor si preferintelor dumneavoastra. Va asiguram ca veti gasi la noi ceea ce cautati, indiferent de cerintele pe care le aveti, deoarece gama de care dispunem este una foarte larga.

Stofa intr-o singura culoare

Daca doriti sa creati un decor sofisticat si elegant, insa discret, va propunem stofa uni, in diferite tonalitati coloristice, de la crem, bej si alb, la rosu, albastru, maro, verde sau negru. Veti beneficia de o atmosfera deosebita in interiorul casei dumneavoastra, discreta, dar foarte primitoare si calda, gratie acestor stofe de calitate pe care le veti utiliza in proiectul de design interior. Culorile mai vii va vor conferi un plus de stralucire si vor aduce veselia si buna dispozitie in locuinta, indiferent ca le veti folosi pentru mobilierul din camera de zi, dormitor sau camera copiilor. De altfel, pentru aceasta zona, puteti apela la tipul de stofa imprimata cu motive diverse, florale sau geometrice.

Modele bicolore si multicolore de stofa

Modelele imprimate, bicolore sau multicolore, sunt deosebit de elegante si atractive pentru uzul lor in orice zona a casei, motivele tesute fiind si ele diverse. Trandafirul este un astfel de motiv floral, foarte apreciat de clienti, precum si frunza de vita-de-vie, in nuantele ruginii ale toamnei sau pe diferite tonalitati de gri neutru. Puteti alege insa si desenele geometrizate, realizate eventual in 3D, astfel incat dau impresia de volum.

Exista mai multe caracteristici dupa care pot fi diferentiate mai multe tipuri de stofa, insa doua sunt esentiale: natura fibrei si modul de tesere.

Materiale naturale sau artificiale pentru stofa

In magazinul nostru aveti posibilitatea sa alegeti stofa care se potriveste cel mai bine necesitatii dumneavoastra, dar si propriilor preferinte. Ea poate fi fabricata din materiale naturale, din fibre artificiale sau dintr-un amestec din primele doua, fiecare cu proprietatile sale si destinatii bine stabilite. La alegerea unui astfel de produs trebuie sa se tina cont si de modalitatea de intretinere si curatare, iar cele propuse de noi sunt in mare parte favorizate din acest punct de vedere. De altfel, tipurile de stofa oferite de magazinul nostru sunt de cea mai buna calitate, din toate punctele de vedere, atat cel estetic, cat si cel practic, insa de acest lucru va puteti convinge vizitandu-ne si acordandu-ne putin din timpul dumneavoastra. Daca o veti face, va asiguram ca nu o sa regretati, deoarece interesul nostru este axat in primul rand pe satisfacerea clientilor si intampinarea lor cu amabilitate si placere, precum si cu o gama de articole din care fiecare sa-si poata alege exact ceea ce i se potriveste.