Stofa uni pentru un decor elegant

Un decor elegant si, in acelasi timp, intim si plin de personalitate, poate fi obtinut printr-o remodelare a pieselor de mobilier deja existente, prin urmare, fara a cheltui neaparat sume consistente de bani. Cu ajutorul tipului de stofa uni, va puteti reinventa interiorul, imbracand piesele de mobilier in aceasta tesatura. Este foarte recomandata mai ales pentru incaperile ceva mai aglomerate, care au nevoie de o temperare a aspectului general. Acest tip de stofa va aduce calm si relaxare in incaperile pe care le va decora, fie ca e vorba de salon sau dormitoare. Coloristica este una de exceptie, iar gama noastra cuprinde o arie foarte variata din acest punct de vedere, prin urmare, puteti alege nuanta care se potriveste perfect stilului dumneavoastra de amenajari interioare.

Textura speciala pentru o stofa uni

Cu o textura deosebit de frumoasa, foarte agreabila la atingere, acest gen de stofa este unul foarte apreciat in amenajari interioare, deoarece poate constitui chiar sarea si piperul intr-un astfel de proiect. Decorurile devin extrem de elegante, iar celelalte elemente, ornamente si accesorii, sunt valorizate intr-un mod aparte de culoarea canapelei sau a fotoliilor. Desigur, ele trebuie puse intr-o deplina armonie cu tonalitatea vopselei de pe pereti, cu nuanta perdelei si a draperiei. Cand se achizitioneaza o astfel de stofa uni, se va tine cont si de stilul de mobilier pe care va trebui sa-l imbrace.

Nuante sobre potrivite unei stofe uni

Avem o gama variata de stofe de nuante sobre, ideale pentru incaperile largi, cum ar fi salile de spectacole, de conferinte, dar si pentru mobilierul din hoteluri si restaurante, unde vor crea o ambianta apreciata de public si de clienti pentru sobrietate si eleganta. Desigur, ele pot fi utilizate cu succes si in locuintele particulare, acolo unde decorul o permite si chiar o cere, prin stilul sau. Nuantele de negru, maro si albastru inchis sunt puse in valoare de tesatura evidenta care creeaza un anumit joc de lumini si umbre, inviorandu-le si conferindu-le o frumusete aparte. In aceeasi linie se includ si tonalitatile de rosu, bordo sau violet, care aduc un plus de caldura si intimitate in salile mari, care au nevoie de astfel de accesorii.

Tonalitati deschise pentru tipul de stofa uni

Cu acest tip de stofa puteti crea si senzatia inversa, de marire a spatiului, daca alegeti culorile luminoase si deschise. Volumul pare mai mare, folosind piese de mobilier decorate cu o tesatura de o tonalitate deschisa, cum ar fi alb, crem, bej sau galben pastelat. Totul depinde de combinatiile coloristice care se fac cu restul decorului, cu vopseaua peretilor, culoarea perdelelor si a draperiilor, dar si de elementele decorative, care sunt parti integrante ale stilului de amenajari interioare.

Utilizand aceasta stofa uni pentru remodelarea mobilierului, aveti de castigat in ambianta de acasa sau de la serviciu, care va fi mult mai atractiva, relaxanta si, in acelasi timp, incitanta, menita sa actioneze intr-un sens pozitiv asupra psihicului, indemnandu-l la actiune, fara stres, insa intr-un mod creativ.