Stofa cu imprimeu, care poate schimba decorul unei case

Varietatea produselor noastre poate sa multumeasca orice gust, oricat ar fi acesta de exigent. In ceea ce priveste stofa cu imprimeu, in magazinul nostru veti gasi cele mai frumoase modele, care se potrivesc diverselor utilizari in amenajari interioare, pentru orice zona a casei. Folosita pentru acoperamantul pieselor de mobilier, ea poate sa aduca o schimbare majora in decorul unei locuinte, fara a fi necesare investitii costisitoare. Culorile pastelate si calde aduc un plus de intimitate atmosferei create, totodata si o eleganta specifica unei amenajari interioare sofisticate.

Daca vreti sa va reinventati interioarele, nu trebuie sa va schimbati neaparat intregul mobilier, este suficient sa remodelati o parte din acesta pentru a avea o ambianta cu totul si cu totul noua.

Motive si desene pentru stofa cu imprimeu

Motivele din variatele modele sunt reprezentate de desene sofisticate si delicate in acelasi timp, fie ca este vorba de cele florale, mai traditionale, fie de cele geometrizate, specifice timpurilor moderne. Daca doriti un aspect clasic si totusi nou, va recomandam stofa cu trandafiri, avand desene delicate si frumoase, in diferite nuante de gri, sau cea cu margarete, din mai multe culori, insa pe tonuri extrem de bine armonizate, incat nimic nu este exagerat, dand impresia de intimitate si veselie in acelasi timp.

Un model de stofa cu imprimeu in acelasi stil clasic este si cea cu frunza de vita-de-vie, in nuantele ruginii de toamna, extrem de apreciata de clienti pentru senzatia de liniste si relaxare pe care o creeaza in incaperea in care este utilizata.

Stofa cu imprimeu geometrizat

Varianta moderna a acestui produs este pusa in evidenta de desenele geometrizate, majoritatea dintre ele avand la baza linia curba, intr-o coloristica pe tonalitati calde si pastelate. Cercul este figura cel mai frecvent utilizata pentru a crea motive delicate, cu suprapuneri care lasa impresia de volum sau multistrat. Unele dintre ele sunt desene in 3D, care dau aceeasi impresie de volum si soliditate. Perfecte sau usor denaturate, cercurile simbolizeaza idealul si intelepciunea, iar culorile calde le sporesc farmecul.

Tipuri variate de stofa cu imprimeu

Pentru a va convinge de frumusetea si delicatetea stofelor pe care vi le propunem, va invitam sa ne vizitati magazinul sau sa rasfoiti catalogul cu modele. Veti gasi aici, cu siguranta, cel putin un exemplar care sa va cucereasca si sa va convinga in alegerea pe care urmeaza sa o faceti. Prin intermediul unui astfel de tip de stofa cu imprimeu, intregul aspect al casei dumneavoastra poate fi transformat radical, conferind interiorului acea senzatie de intimitate, eleganta si caldura la care ati visat. Canapeaua si fotoliile vor capata o alta fata, la fel si scaunele tapitate, cu ajutorul unui model de stofa cu imprimeu. In plus, un alt atu care ne caracterizeaza il reprezinta preturile deosebit de atractive pe care le practicam. Tinta si interesul nostru principal sunt satisfacerea clientilor, prin urmare, dumneavoastra puteti beneficia de un look total reinventat al locuintei, cu costuri minime, dar cu materiale de cea mai buna calitate.