Sine tavan, un sistem cu fixare speciala

O camera de zi, un dormitor si chiar o bucatarie nu pot sa arate bine fara o perdea la fereastra, care se poate instala prin diferite sisteme, cel mai cunoscut fiind reprezentat de galerii, din materiale diferite, lemn sau metal. Exista insa si situatii in care folosirea lor nu este posibila din motive tehnice, cum ar fi fereastra montata prea sus, in imediata apropiere a tavanului. In acest caz, nu ramane alta solutie decat apelarea la sine tavan, un sistem foarte ingenios de altfel, insa, in acelasi timp, foarte simplu de instalat.

Magazinul nostru vine in intampinarea clientilor sai cu modele variate de astfel de sine, de cea mai buna calitate si la preturi foarte accesibile.

Sine tavan pentru ferestrele amplasate prea sus

In cazul in care sistemul de prindere este dictat de conditiile tehnice si nu va puteti permite utilizarea unei galerii, aveti ocazia sa achizitionati din magazinul nostru un sistem special conceput pentru a putea fi fixat direct in tavan. Este un procedeu simplu de executat, in plus, sistemul este aproape invizibil, prin urmare, nu are nevoie de nicio intretinere speciala si nici de o curatare in mod regulat. Un alt avantaj al acestui sistem sine tavan este si faptul ca nu are cum sa cedeze sub greutatea perdelei sau a draperiei, asa cum s-ar putea intampla in cazul galeriilor clasice, care sunt obligate sa suporte o greutate mai mare decat rezistenta lor. Prin urmare, nu exista bare care sa se indoaie si sa stirbeasca din estetica intregului decor.

Avantajele sistemului de sine tavan

De altfel, acest mod de prindere a perdelelor poate fi utilizat chiar si in absenta unei obligatii de ordin tehnic, fiind unul ideal mai ales pentru camera copiilor, chiar si pentru celelalte incaperi, mai ales daca stilul de decor este unul modernist.

Daca v-ati decis sa-l utilizati in caminul dumneavoastra, ati facut o alegere inspirata, mai ales din punct de vedere practic, si nu va ramane decat sa achizitionati un model de buna calitate, suficient de rezistent si de nuanta tavanului, pentru a nu crea o nota discordanta in aspectul intregii incaperi.

Modele diferite de sine tavan

Cele mai bune modele, de o calitate inalta si la preturi accesibile, le puteti gasi in magazinul nostru, pe care va invitam sa-l vizitati si sa parcurgeti catalogul cu produse. Veti gasi cu siguranta modelul perfect pentru caminul dumneavoastra, in deplina concordanta cu propriile preferinte. Desigur, de la noi puteti procura si diferite tipuri si modele de galerii, care pot conferi unui interior un farmec aparte, accentuand estetica intregului decor si reliefand punctele lui forte. Daca insa conditiile tehnice nu va permit sau, pur si simplu, ati decis ca sistemul de sine tavan este mult mai practic, puteti alege tot din magazinul nostru un model care sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. Aveti ocazia sa selectati modele cu o sina sau cu mai multe, in acest din urma caz putand instala la aceeasi fereastra atat o perdea, cat si o draperie.