Perdele tip ate, un accesoriu la moda

Perdelele reprezinta unul dintre accesoriile cele mai importante in orice tip de amenajari interioare, de aceea alegerea lor nu este intotdeauna o operatie facila. Pe piata de profil exista diferite modele, fabricate din materiale diverse, unele mai luminoase decat altele, insa, foarte la moda acum si practice sunt aceste perdele tip ate, care va decoreaza cu usurinta locuinta si, in acelasi timp, filtreaza cu blandete lumina zilei. Este un model foarte simplu de instalat, care se adapteaza tuturor interioarelor si pe care il puteti gasi in magazinul nostru intr-o larga paleta coloristica, permitandu-va sa va amenajati si sa va decorati interiorul in toata libertatea.

Perdele tip ate extrem de practice

Fibrele principale din care sunt fabricate aceste perdele sunt vascoza, inul si poliesterul. De obicei, sunt vandute deja echipate cu triunghiuri de trecere, prin urmare, sunt foarte usor de montat la ferestre, iar modul lor de decorare este identic cu cel al perdelelor in lamele verticale. Ele mai pot delimita un spatiu specific, in absenta unei usi, la fel cum o face perdeaua japoneza, avand si functionalitatea de a inveseli un perete, de a disimula o usa inestetica, sau de a ascunde un spatiu dedicat depozitarii, adica, nu foarte estetic.

Aceste perdele tip ate aduc o serie de avantaje care merita mentionate. In primul rand sunt foarte practice si permit jocurile de lumini si culori, se pot spala la masina, la temperatura de 30 de grade si, nu in ultimul rand, pretul lor este foarte accesibil.

Gama bogata de culori pentru perdele tip ate

Oferta noastra este foarte variata si se adreseaza atat persoanelor particulare, cat si societatilor comerciale sau institutiilor. Gama de culori este de asemenea extrem de bogata, putand satisface orice cerinta, indiferent de preferintele clientului. Veti gasi in magazinul nostru nuante foarte luminoase, incepand de la alb stralucitor, crem sau bej, dar si culori mai vii, cum ar fi rosu, violet sau galben. Avem si tonalitati mai sobre, pentru cei care vor sa accentueze senzatia de intimitate, adica brun sau negru, prin urmare, acoperim cea mai mare parte a paletei coloristice, pentru ca fiecare dintre dumneavoastra, indiferent de gusturi sau modul de decorare a casei, sa gaseasca in magazinul nostru exact ceea ce i se potriveste.

Avantajele perdelelor tip ate

Dupa cum am mai amintit, acest gen de infrumusetare a ferestrelor este unul in trend cu moda actuala, prin urmare, un decor  care se foloseste de perdele tip ate, nu risca sa cada in desuet, beneficiind de cele mai bune functionalitati pe care le poate oferi o perdea. Privirile curiosilor din afara sunt foarte bine obturate, insa razele soarelui sunt lasate sa patrunda intr-o modalitate sofisticata si placuta, creandu-se acele jocuri de lumini si culori atat de fascinante si frumoase. Faptul ca sunt usor de curatat, spalandu-se la masina, simplu de instalat si extrem de frumoase, nu face decat sa le sporeasca atractivitatea, magazinul nostru dispunand de o gama foarte variata de acest gen de accesorii.