Material teflonat, ideal pentru amenajari interioare

Foarte estetice si, in acelasi timp, extrem de functionale, produsele din material teflonat sunt din ce in ce mai preferate pentru diferite utilitati intr-o gospodarie, dar si in domeniul comercial sau hotelier. Gama noastra de draperii confectionate din acest material este foarte variata, incat poate satisface orice exigenta, fie ca este vorba de uzul casnic, fie de cel comercial. Caracteristicile speciale ale teflonului care intra in componenta tesaturii, fac ca aceste draperii sa devina extrem de functionale, mai ales pentru faptul ca sunt impermeabile si usor de curatat si intretinut.

Perdea de dus din material teflonat

Pentru draperiile de dus din salile de baie exista si alte variante, cum ar fi cele din PVC, preferate de multi pentru rezistenta lor la umiditate, sau cele din panza, alese in primul rand din motive estetice, insa perdelele din material teflonat sunt capabile sa indeplineasca calitatile cumulate ale celor amintite mai sus. O solutie eficienta ar fi si nailonul, care are insa mult de suferit din punct de vedere estetic, deoarece nu este foarte agreat de cei care vor sa aiba o sala de baie frumoasa, vesela si eleganta in acelasi timp. Foarte rezistente la mucegai sunt, de exemplu, perdelele din canepa, care este un material natural. Deoarece nu sunt impermeabile, ar trebui insa dublate la interior de un alt rand de draperii, transparente sau albe, prin urmare, se pare ca tipul de material teflonat ramane unul preferat din mai toate punctele de vedere.

Cum se alege o draperie din material teflonat

Desigur, cand se cumpara o astfel de perdea pentru dus, se iau in calcul si alti factori, cum ar fi forma sau culoarea, deoarece, pentru a avea o sala de baie deosebit de estetica, draperia de dus ar trebui in primul rand sa se armonizeze din punct de vedere coloristic cu restul incaperii si sa faca parte integranta din decor. Culorile trebuie sa se potriveasca cu zugraveala peretilor, gresia si faianta si chiar nuanta mobilierului, pentru a se crea o armonie. Dar cum, in magazinul nostru exista un sortiment extrem de variat, cu siguranta ca orice sala de baie isi poate gasi perdeaua de dus care sa se integreze perfect cu modul ei de amenajare.

Caracteristicile materialului teflonat

Cea mai importanta caracteristica este faptul ca se intretin usor, avand o mare rezistenta la murdarie. Pot fi spalate in apa calda, la temperaturi cuprinse intre 40 de grade si 90 de grade Celsius, sunt disponibile intr-o varietate imensa de culori, cu desene si motive diverse, astfel incat oricine isi poate alege varianta care corespunde preferintelor sale. Din material teflonat se pot confectiona si fete de mese, huse de scaun, draperii pentru alte incaperi decat sala de baie, dar si o serie de decoruri, atat in locuintele particulare, cat si in spatiile comerciale, industriale sau care apartin unor institutii.

Va invitam sa consultati intreaga gama pe care o punem la dispozitia clientilor si va asiguram ca veti fi placut impresionati.