Imitatie piele pentru tapiterie.

Un produs deosebit pe care il punem la dispozitia clientilor nostri il reprezinta multiplele variante de imitatie piele pentru tapiterie. Este un material extrem de elegant si frumos, indeplinind in acelasi timp si alte calitati care-l fac atat de functional si util. Numeroasele modele pe care magazinul nostru le comercializeaza, sunt de cea mai buna calitate, la preturi foarte atractive, putand fi utilizate in diferite aplicatii, pentru tapiteria mobilierului din casa, de la birou sau din masina dumneavoastra. Din punct de vedere coloristic, materialul pe care vi-l oferim acopera o arie cromatica foarte larga, pentru a satisface toate cerintele si preferintele clientilor.

Imitatie piele pentru tapiterie, in diferite granulatii.

Textura poate raspunde, de asemenea, tuturor exigentelor, de la cea neteda si catifelata, la o granulatie reliefata sau cu diferite motive imprimate in aceeasi nuanta. Puteti alege o imitatie tip scai, antiderapanta, cu o granulatie usor reliefata, impermeabila, cu rezistenta mare la desirare, abraziune, la razele ultraviolete si la mucegai. Este alcatuita din PVC pe suport de bumbac si a fost tratata antibacterian si UV, putand fi utilizata atat la interior, cat si la exterior, pentru imbracarea mobilierului din casa sau a celui din gradina, in mediile sportive sau medicale, in autoturisme sau la motociclete, intr-o nuanta foarte delicata si sobra, de negru safari.

Un alt model din gama noastra de imitatie piele pentru tapiterie este cel tip elefant, intr-o tonalitate sobra de negru mat, cu o granulatie foarte putin adanca si dispersata.

Variante coloristice pentru imitatie piele pentru tapiterie.

Mai amintim inca un model din gama variata aflata in magazinul nostru, care este foarte apreciat si vandut in momentul de fata, o imitatie tot pe o nuanta de negru, insa cu efecte de stralucire si cu o granulatie marmorata. De altfel, puteti alege textura care va place cel mai mult, cu o granulatie fina sau mai evidenta, care imita pielea sau care compune motive speciale, cum ar fi cele florale sau geometrice.

Trebuie mentionat si faptul ca variantele coloristice sunt multiple, ideale pentru decorurile sobre, dar si pentru cele indraznete, prin urmare, pe langa diferitele nuante de negru, gri sau alb, puteti alege modele in tonuri de rosu, oranj, bej sau maro, pastelate si calde.

Utilizarea imitatiei piele pentru tapiterie.

Materialul este ideal pentru imbracarea mobilierului de interior, cat si al celui din gradina, de pe terase, pentru a proteja scaunele din autoturisme, pentru decorul diferitelor spatii comerciale, al celor din domeniul sanatatii sau al salilor de sport. Este extrem de placut in hoteluri sau restaurante, conferind o senzatie de lux, eleganta si finete. Prin urmare, modelele de imitatie piele pentru tapiterie pe care vi le propunem, au o gama ampla de utilizari si pot satisface toate gusturile referitoare la culoare sau textura.

Noi va asteptam in magazinul nostru pentru a va convinge la fata locului de varietatea foarte mare a produselor, de calitatea lor superioara si de preturile extrem de atractive pe care le practicam, deoarece aspiratia noastra principala este satisfacerea tuturor exigentelor clientilor.