Galerii/sine pentru prinderea perdelelor

Pentru ca o fereastra sa fie elegant imbracata cu perdele sau draperii, este nevoie de un sistem de prindere functional si, in acelasi timp, estetic. In acest mod, decorul va fi unul cu adevarat finisat si elegant, si va da impresia de ordine si curatenie, cu toate lucrurile puse la punct.

Magazinul nostru ofera un sortiment foarte variat de galerii/sine, pentru toate tipurile de perdele si draperii, usor de montat, simplu de intretinut si curatat, cu un aspect extrem de placut si modern. Puteti opta pentru orice sistem care corespunde preferintelor dumneavoastra si stilului de amenajari interioare al locuintei.

Galerii/sine alese dupa parametri tehnici

Dispunem de o gama foarte variata de sisteme de prindere, prin urmare, in magazinul nostru veti gasi modele adaptate perfect oricarui gen de fereastra, fie ca este vorba de tamplaria clasica, din lemn, ori ca dispuneti de o tamplarie din termopan.

Materialele din care sunt confectionate, sunt diverse, iar gama coloristica este si ea destul de ampla, astfel incat puteti avea sistemul pe care vi-l doriti, indiferent daca optati pentru galeriile din lemn sau pentru cele metalice. Desigur, estetica nu este singurul criteriu care trebuie luat in consideratie la alegerea unui sistem de galerii/sine pentru perdele, mai trebuie tinut cont si de unii parametri tehnici, cum ar fi tipul de perdea si greutatea pe care galeria va trebui sa o suporte, precum si natura peretelui la care trebuie sa se adapteze sistemul de fixare.

Materiale din care sunt fabricate galeriile/sinele

In general, modul de instalare este simplu, indiferent de tipul de galerie, fie ca se fixeaza pe perete sau pe tavan. Daca doriti un aspect mai clasic al interiorului dumneavoastra, va recomandam modelele din lemn, care au impact deosebit in estetica intregului decor, conferindu-i acestuia un plus de naturalete si autenticitate. Va reamintim ca lemnul a revenit la moda in designul interior de azi, prin urmare, alegerea dumneavoastra este una in trend. Nu veti da gres alegand un model din gama noastra variata pe care v-o propunem.

Modul de aplicare a galeriilor/sinelor

In cazul unui decor in stil mai modern, puteti opta pentru sistemele metalice, care aduc un plus de prospetime interiorului dumneavoastra. Sunt deosebit de frumoase, cu aspectul lor foarte bine finisat, colorate in alb sau negru, ori in nuantele metalice de auriu sau argintiu. Pot fi montate deasupra ferestrei cu ajutorul suporturilor livrate odata cu ele, cu aplicare pe perete, la fel ca si in cazul celor din lemn. Sunt ideale pentru interioarele contemporane si se integreaza perfect, datorita greutatii lor scazute si structurii lor.

In magazinul nostru puteti opta, de asemenea, pentru un alt gen de galerii/sine, cel care se monteaza direct pe tavan. Practic, acesta este putin vizibil si este recomandabil a fi alese cele care au culoarea tavanului sau nuante cat mai apropiate. La noi gasiti astfel de modele pe alb sau in diferite nuante de esente de lemn. Calitatea este una de exceptie, iar aspectul tuturor modelelor este deosebit de frumos, putand fi adaptate in orice tip de interior.