Galerii metalice, moderne si elegante

Foarte moderne si elegante, tipurile de galerii metalice sunt des utilizate astazi ca sistem de prindere a perdelelor si draperiilor in fata ferestrelor. Aduc o nota de modernism si dau impresia de curatenie si ordine in interiorul in care sunt instalate. Magazinul nostru are in vanzare un sortiment bogat de astfel de componente din domeniul amenajarilor interioare, pe care vi-l propune spre vizionare. Orice interior contemporan are de castigat folosind acest sistem de prindere, atat din punct de vedere estetic, cat si practic. Fiind adaptate coloristic pentru orice decor, veti gasi cu siguranta modelul care sa se potriveasca casei dumneavoastra si preferintelor proprii.

Galerii metalice in armonie cu decorul

Aceste componente au capete decorative in acelasi stil modern, simple si delicate, care se incadreaza la randul lor intr-o perfecta armonie cu aranjamentele interioare moderne. Finisajul este si el unul foarte la moda, ele putand fi colorate in alb sau negru ori, pur si simplu, avand acel aspect metalic in tenta aurie sau argintie. Noi vi le punem la dispozitie prin gama larga pe care o comercializam, iar alegerea o veti face dumneavoastra, in functie de decorul de acasa si de propriile gusturi.

Ca sistem de alcatuire, modelele se diferentiaza intre ele, unele galerii metalice avand in componenta lor o singura bara, iar altele, doua, putand fi astfel utilizate atat pentru agatarea perdelei, cat si a draperiei.

Cum se aleg galeriile metalice

Modul lor de aplicare este pe perete, fiind ideale pentru interioarele contemporane. Trebuie luati insa in calcul si cativa factori tehnici la alegerea lor, acestia referindu-se in primul rand la greutatea pe care galeriile va trebui sa o suporte, avand grija ca perdelele sau draperiile sa nu fie mai grele decat puterea lor de sustinere, deoarece, in acest caz, s-ar putea indoi si ar pierde mult din aspectul lor atat de elegant. Un alt astfel de factor il reprezinta si natura peretelui in care ele vor fi fixate, dar si lungimea lor. Este recomandabil ca ele sa depaseasca cu cel putin 20 cm fiecare latura a ferestrei.

Aspectul modern al galeriilor metalice

Puteti alege  exact modelul care vi se potriveste din gama noastra larga pe care o avem in vanzare. Aveti posibilitatea sa optati pentru un model cu doua bare, preferabil atunci cand doriti sa instalati in fata ferestrelor atat o perdea, cat si o draperie, sau cu una singura, daca ati renuntat la draperie, de exemplu. Astfel de galerii metalice pot fi instalate si intre doi pereti, atunci cand o draperie inlocuieate pur si simpla o usa, insa, de obicei, sunt folosite pentru a agata o perdea in fata ferestrelor.

Daca va plac culorile deschise, magazinul nostru va pune la dispozitie modelele pe alb si gri, dar, daca preferati tonalitatile mai sobre, puteti alege o astfel de galerie de culoare neagra. Aveti, de asemenea, posibilitatea sa optati pentru modelele cu aspect metalic, fie ca le preferati pe cele aurii, fie ca va plac mai mult cele argintii, la noi veti gasi tot ceea ce vi se potriveste.