Galerii de lemn pentru decoruri traditionale

Din nou la moda, tipul de galerii din lemn devine unul din ce in ce mai frecvent utilizat pentru a monta perdelele si draperiile in fata ferestrei, iar acest lucru se datoreaza in primul rand materialului din care aceste accesorii sunt fabricate. Lemnul este un element ce confera caldura si intimitate oricarui interior, mai ales celor care au stil de amenajare clasica sau traditionala. El aduce si o nota de naturalete si autenticitate, ceea ce il face foarte indragit printre cei care urmaresc sa-si remodeleze interiorul casei. Galeriile confectionate din acest material nu fac exceptie nici ele, prin urmare sunt din ce in ce mai atractive. Acestea sunt si motivele pentru care am inclus in oferta noastra acest tip de prindere a perdelelor, deoarece obiectivul nostru este sa ne intampinam clientii cu acele produse de care ei au nevoie si pe care le apreciaza.

Galerii din lemn, rezistente si solide

Capetele acestor galerii au un design deosebit de frumos si variat, astfel incat oricine dintre dumneavoastra care iubeste acest stil va gasi cel putin un model in magazinul nostru, care sa-l incante. Confectionate in genul celor metalice, puteti achizitiona un model cu o singura bara sau cu doua bare, ideale pentru a agata in fata ferestrelor atat perdeaua cat si draperia. Foarte solide si rezistente, aceste galerii din lemn pot suporta o greutate destul de mare, prin urmare nu exista riscul ca barele sa se indoaie si sa-si schimbe forma sub presiunea perdelelor.

Nuante diverse pentru galerii din lemn

Modelele prezente in oferta noastra sunt insa foarte potrivite si pentru un stil de decor modern, deoarece au o forma minimalista, cu capete mai mult fusiforme, stilizate, fara a fi sufocate de decoratiuni multiple si complicate sau sculpturi in lemn. Din acest motiv pot fi foarte bine adaptate unui mobilier modern, cu atat mai mult, cu cat lemnul revine la moda in domeniul amenajarilor interioare.

Ca nuante coloristice, gama noastra este destul de bogata, clientii putand sa alega din esentele de lemn deschise la culoare si cele mai intunecate, in functie de preferintele fiecaruia si de modul de amenajare interioara a casei sale.

Avantajele folosirii galeriilor din lemn

Aceste tipuri de prindere au avantajul ca sunt usor de montat, ele sunt livrate impreuna cu capetele care se fixeaza pe perete, precum si cu inelele de care va fi fixata perdeaua. Nu sunt greu de intretinut, fiind protejate de un strat de lac care le fereste de patrunderea murdariei in esenta lemnului. Este suficient sa fie sterse de praf din cand in cand si, cam asta este toata intretinerea.

In cazul in care sunteti un iubitor al obiectelor alcatuite din materiale naturale, in special al acestui tip de galerii din lemn, si doriti o remodelare a interiorului casei dumneavoastra, vizitati-ne magazinul cu incredere si veti gasi la noi modele variate si incantatoare, care, cu siguranta, va vor fermeca cu aspectul lor deosebit. Nu uitati ca pot conferi caminului dumneavoastra o nota de autenticitate si naturalete.