Franjuri pentru draperii si perdele.

O perdea sau o draperie va avea cu siguranta o cadere mai eleganta si un aspect finisat, daca i se va aplica pe marginea de jos un sistem de franjuri, care o va ajuta sa fie mai decorativa si sa aduca un plus de valoare din punct de vedere estetic intregii incaperi. Acum este foarte la moda acest gen de a imbraca o fereastra, de aceea magazinul nostru pune in vanzare un bogat sortiment de astfel de accesorii pentru a fi folosite in proiectele de amenajari interioare. Forme diferite, coloristica variata, acestea sunt doar doua din insusirile caracteristice ale produselor promovate de noi, alaturi de o calitate de exceptie si un aspect cu adevarat fermecator.

Franjuri in culori matasoase si pastelate.

Clientii nostri pot achizitiona modelele care se potrivesc perfect designului din interiorul locuintei lor si propriului lor gust, datorita sortimentului bogat pe care il punem la dispozitie. Acoperim intreaga gama coloristica, prin urmare, cu siguranta ca veti gasi in magazinul nostru tipul perfect de astfel de accesorii care sa vi se potriveasca. Puteti alege de la culorile foarte deschise, cum ar fi alb, crem, bej sau gri, pana la cele mai sobre, ca negru sau maro, trecand prin gama de culori vii, cum ar fi rosu, galben, verde sau albastru. Sistemele de franjuri prezente la noi au un aspect matasos si nuante pastelate, neexistand exista riscul de a se crea stridente intr-un decor interior, prin urmare, le puteti folosi cu cea mai mare incredere si cu siguranta ca ambianta din caminul dumneavoastra va fi cu adevarat una de exceptie.

Calitatea si estetica, caracteristici principale ale franjurilor.

Aplicati pe o baza dantelata de aceeasi culoare, acesti franjuri au un aspect jucaus si, in acelasi timp, relaxant, conferind o intimitate perfecta interiorului pe care il decoreaza. De altfel, intreaga gama de produse care se afla in vanzare in magazinul nostru este una de exceptie, caracterizata de calitatea superioara si aspectul estetic deosebit de rafinat al acestora, ceea ce le face sa fie foarte admirate de clienti si cautate pe piata de profil. Calitatea este dezideratul nostru principal, deoarece stim ca doar astfel ne vom putea multumi cumparatorii.

Franjuri la preturi foarte avantajoase.

Preturile accesibile pe care le practicam pentru produse de calitate superioara ne-au asigurat fidelitatea clientilor, pe care vrem sa o pastram si sa ne largim activitatea atragand si alti cumparatori care vor gasi in noi partenerii ideali cu ajutorul carora isi pot duce la indeplinire visul de a avea o locuinta amenajata dupa placul lor, asa cum si-au dorit.

Produsele noastre se adreseaza acestui domeniu de design interior si telul nostru este sa acoperim o gama cat mai mare din accesoriile utilizate frecvent in acest segment de activitate. Ne adresam, prin urmare, atat persoanelor fizice, care doresc sa-si remodeleze propriul lor camin, cat si celor care desfasoara activitati comerciale, articolele vandute de noi fiind perfect adaptate camerelor de hotel, restaurantelor, salilor de spectacole sau conferinte, precum si altor institutii.