Draperii, accesorii decorative esentiale

Draperiile sunt unele dintre cele mai importante accesorii decorative pentru o locuinta, chiar daca etapa montarii este una finala, intr-un proiect de design interior. Ele au nu doar rolul de a decora si a crea o ambianta, ci si de a opri razele soarelui, mai ales in perioada torida de vara, deoarece, intr-o incapere exagerat expusa din acest punct de vedere, se creeaza acel  efect sufocat de sera, iar zilele insorite se pot transforma intr-o tortura.

Pentru a va ajuta sa gasiti acele draperii care sa se potriveasca perfect incaperilor locuintei dumneavoastra sau ale spatiului comercial pe care il gestionati, magazinul nostru va propune o gama de astfel de produse, extrem de variata.

Diferite tipuri de draperii

Sunt cu atat mai necesare acolo unde, din motive arhitecturale sau din diverse alte motive, ferestrele sunt lipsite de obloane iar a crea umbra atat de dorita in interior este o cerinta dificil de indeplinit. Dar solutia este chir foarte simpla si la indemana oricui, gratie diferitelor tipuri de draperii pe care le veti gasi in magazinul nostru. Puteti obtine o obturare aproape totala a razelor solare utilizand draperii black out, ideale mai ales pentru dormitoare, dar extrem de functionale si pentru salile de spectacol, hoteluri sau restaurante. Desigur, magazinul nostru vi le ofera intr-o gama mare de culori, uni sau imprimate, sau puteti alege modelele lucioase, cu ajutorul carora locuinta dumneavoastra poate capata si un aer festiv.

Naturalete si autenticitate cu draperii din in

Foarte apreciate sunt si draperiile din tafta, cu motivele lor atat de delicate si aspectul matasos, placute la atingere si care incanta privirea, precum si cele din in, groase sau subtiri, care au o cadere perfecta si aduc o nota de naturalete si autenticitate in orice decor interior. Aveti ocazia sa alegeti eventual unele modele de draperii dintr-un material teflonat, care sunt usor de curatat si intretinut si au proprietatea impermeabilitatii si rezistentei deosebite la murdarie, ideale pentru dusuri si sali de baie, dar nu numai.

Textura si culoare pentru diferite stiluri de draperii

Materiale diverse, o coloristica extrem de bogata si texturi fine si placute sunt doar cateva din argumentele care fac din magazinul nostru unul dintre cele mai interesante in materie de comercializarea diferitelor tipuri de draperii. Creati o ambianta stilata si eleganta, sau una romantica ori festiva doar cu articolele de cea mai buna calitate pe care le gasiti la noi. Ele se potrivesc oricarui tip de interior, indiferent de arhitectura, mobilier sau stil de decorare, gratie varietatii mari de modele, deosebite intre ele prin textura, forma si culoare. Sunt in masura sa imbrace intr-un mod elegant si sofisticat ferestrele locuintei dumneavoastra, fara a cadea in banal sau exagerare. Daca nu va este usor sa va decideti de ceea ce vi se potriveste perfect, expertii nostri sunt gata sa va dea o mana de ajutor, printr-o consultanta de specialitate in domeniul designului interior.

Ne preocupa in primul rand confortul dumneavoastra, de aceea va oferim numai produse de calitate, potrivite fiecarui stil in parte.