Draperie uni soft.

Fara draperii la ferestre, o camera de zi arata ca un salon cu o canapea fara perne, simpatic, intr-un fel, dar putin cam trist. Magazinul nostru va ajuta sa inveseliti atmosfera din livingul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie o gama larga din tipul de draperie uni soft. Alegand un model din oferta noastra, veti aduce o pata de culoare in locuinta, rasfatand privirile si transformand-o intr-una deosebit de calduroasa si primitoare.

Desigur, ea trebuie sa faca parte integranta din decor, sa se potriveasca perfect, din toate punctele de vedere cu acesta, de aceea, la alegerea ei trebuie sa se tina seama de tipul de mobilier si de culoarea predominanta a incaperii. Cum gama noastra este foarte variata, veti gasi aici, cu siguranta, cel putin un model care sa se plieze perfect pe stilul de amenajare al caminului dumneavoastra.

Un salon modern cu o draperie uni soft.

Pentru ca un salon sa capete acea atmosfera primitoare, toate elementele care-i compun designul trebuie sa fie armonizate intre ele, iar culorile peretilor, mobilierului si ale celorlalte elemente decorative, sa creeze un ansamblu placut. Cel mai des, ferestrele sunt ultimele luate in calcul in lucrarile de amenajare, insa acest lucru nu este neaparat negativ, pentru ca astfel va puteti da seama mult mai bine, dupa ce peretii au fost zugraviti, piesele de mobilier amplasate la locurile lor, elementele decorative de asemenea, ce tip de draperie uni soft se potriveste incaperii. Alegeti culoarea draperiei adaptata interiorului dumneavoastra, pentru a crea o armonie coloristica si texturala.

Alegerea draperiei uni soft.

O camera de zi, ca sa devina cu adevarat placuta, un loc de recreere si relaxare impreuna cu familia si prietenii, trebuie sa fie in primul rand luminoasa, de aceea multe persoane aleg variantele deschise de culoare pentru pereti, mai ales daca spatiul nu este foarte generos si doresc sa creeze senzatia de volum mai amplu. Mobila, in aceste cazuri, este preferata, de obicei, tot in aceeasi linie, fabricata din materiale deschise, daca este vorba de cea din lemn, care a inceput sa fie din nou la moda in ultimul timp, se prefera esentele luminoase si clare. Sigur, draperia va trebui sa se incadreze perfect in acest tip de design, prin urmare, o culoare deschisa va fi foarte potrivita. Puteti alege una de nuanta cerului sau bej, roz sau violet foarte deschis.

Pentru dormitor, dar nu numai, avem variante superbe pe nuante mai intunecate, pentru a crea o atmosfera relaxanta si odihnitoare.

Functionalitatea draperiei uni soft.

Orice draperie uni soft aleasa din oferta noastra, este confectionata dintr-un material usor, insa suficient de rezistent. Cu toate ca are o importanta fundamentala in crearea esteticii unei incaperi, draperia nu are doar rolul de decor. Imbracand fereastra, functionalitatea ei de baza, cea mai importanta, este  de a asigura o anumita izolatie, pentru ca o suprafata de sticla este mult mai rece, fata de restul peretilor care mentin mai bine caldura. Redati caldura caminului dumneavoastra cu o draperie de calitate, pe care o puteti gasi in magazinul nostru.