Ciucuri pentru perdele si draperii

O draperie nu e completa daca nu este infrumusetata cu ciucuri, accesorii atat de elegante si fine care sporesc eleganta unei ambiante si-i confera un aer placut si primitor. Magazinul nostru va pune la dispozitie un sortiment foarte larg de astfel de accesorii, ideale pentru orice tip de draperie sau perdea, care au un rol functional, dar in primul rand decorativ. Parcurgeti catalogul nostru de produse, unde aveti ocazia sa gasiti modele variate, de forme, marimi si culori diferite, potrivite oricarui ambient, caruia ii vor aduce un plus de savoare. Puteti crea o atmosfera sofisticata cu ajutorul acestor ciucuri care vor fi atasati perdelelor sau draperiilor dumneavoastra.

Ciucuri matasosi si fini

Confectionati dintr-un material matasos si fin, intr-o varietate de culori si nuante, au un aspect stralucitor, in tonuri pastelate, in acelasi timp.  Daca perdeaua sau draperia dumneavoastra este de culoare deschisa, puteti alege modelele de ciucuri in aceeasi tonalitate, ei nu vor face altceva decat sa puna in evidenta imbracamintea ferestrei conferindu-i stil si eleganta. Veti gasi in magazinul nostru modele de ciucuri albi, crem, bej sau gri, dar si culori mai vii, cum ar fi rosu, verde, galben sau albastru. Nu lipsesc nici variantele pe violet, maro sau gri inchis spre negru. Alegerea insa va apartine, nu trebuie decat sa ne calcati pragul magazinului si sa  cercetati catalogul de produse, pentru a face optiunea care vi se potriveste perfect. Alegand un model de ciucuri de la noi inseamna sa optati pentru calitate si frumusete, de aceea noi va asteptam in orice moment in magazinul nostru.

Un decor romantic cu ciucuri pentru perdea

Pentru ca decorul casei dumneavoastra sa fie unul perfect, nu trebuie sa neglijati nici un detaliu in crearea lui, iar aceste accesorii reprezinta unele dintre cele mai importante astfel de detalii. Draperia sau perdeaua va capata o imagine noua, chiar o valoare in plus, din punct de vedere estetic, valoare care va fi transferata asupra intregului decor al casei. Noi intentionam sa venim in intampinarea clientilor cu toate produsele sau macar cu cat mai multe dintre ele, de care acestia au nevoie pentru a-si intruchipa un spatiu de viata asa cum l-au visat.

Culori si forme diferite pentru ciucuri

Indiferent de culoarea perdelelor sau a draperiilor dumneavoastra, aveti ocazia sa achizitionati din magazinul nostru aceste accesorii care se potrivesc perfect, deoarece gama noastra este atat de bogata incat acopera intreaga paleta coloristica. Veti gasi la noi ciucuri potriviti pentru interioarele luminoase, deschise la culoare, sau pentru cele vesele, in care culorile predominante sunt mai vii, si tot de la noi puteti achizitiona si ciucuri pe nuante mai sobre. Orice culoare si forma ati alege, va asiguram ca optiunea dumneavoastra este una foarte adecvata, deoarece produsele pe care noi le oferim clientilor nostri sunt de cea mai buna calitate. Acesta este, practic, principiul care sta la baza activitatii noastre, de a pune in vanzare doar produse de calitate, pentru ca absolut toti clientii nostri sa fie multumiti.