Accesorii rejansa pentru o incretire ideala a perdelelor

Se stie deja ca perdeaua si draperia sunt doua componente de baza care pot schimba total aspectul unei incaperi, de aceea alegerea lor are un impact direct asupra oricarui tip de amenajari interioare. Indiferent, insa, cat de frumoasa si potrivita ar fi o perdea, ea nu poate conferi decorului acea splendoare specifica, daca nu are o cadere impecabila, cu falduri si pliuri cu adevarat remarcabile, iar acest lucru poate fi obtinut prin intermediul tipului de accesorii rejansa. Noi va oferim un sortiment bogat, din care dumneavoastra veti putea alege modelul care sa se potriveasca perfect perdelelor sau draperiilor din locuinta.

Accesorii rejansa intr-o varietate coloristica

Dispunem de o varietate coloristica bogata, pentru a se asorta perfect atat cu nuanta draperiei, cat si cu intregul decor al camerei. Puteti opta pentru una transparenta, discreta si care nu va fi observata, indiferent daca va fi montata pe tesatura sau pe galerie, care se potriveste absolut oricarui tip de perdea, indiferent de culoarea sau marimea acesteia. Daca preferati, insa, una colorata, oferta noastra contine modele pe diferite nuante, in tonalitati mai deschise sau mai sobre, in functie de decorul pe care il aveti de amenajat.

Vizitati-ne magazinul si consultati catalogul de produse disponibile, pentru a va alege tipul de accesorii rejansa adaptat interiorului dumneavoastra.

Modul de prindere a accesoriilor rejansa

Este o modalitate simpla, practica si eleganta de prindere a perdelei, din aceste motive fiind foarte frecvent adoptata, indiferent de tipul de draperie si perdea sau de stilul de decorare al incaperii. Cu ajutorul ei se pot obtine falduri foarte ordonate si o incretire cat mai uniforma, ceea ce constituie factori importanti intr-o cadere eleganta a perdelei sau a draperiei. Astfel, atmosfera din interiorul incaperii va castiga foarte mult din punct de vedere estetic, creand senzatia de curatenie si ordine deplina. Nu neglijati acest aspect, folosind alte sisteme, mai complicate, dificile sau care au rezultate nu la fel de multumitoare. Intrati pe site-ul nostru sau vizitati-ne magazinul pentru a vedea care sunt produsele ce se pliaza perfect pe nevoile dumneavoastra.

Cum se masoara lungimea accesoriilor rejansa

Daca alegeti rejansa transparenta, veti beneficia de o serie de avantaje, cum ar fi faptul ca poate fi folosita atat pentru perdele, cat si pentru draperii, aplicandu-se direct pe bara, in plus are o latime suficienta pentru a crea un impact vizual cu adevarat de exceptie, iar incretirea obtinuta este variabila, in functie de preferinte. Prin intermediul acestor accesorii rejansa, draperiile sau perdelele vor avea falduri perfecte, putand fi utilizata la sistemele cu sina, dar si la cele tip galerie.

Atunci cand se cumpara rejansa, se ia in calcul un anumit raport, pentru a fi suficienta pentru intreaga latime a perdelei, acesta fiind numit raport de incretire. Achizitionand-o din magazinul nostru, personalul va va ajuta sa stabiliti exact marimea necesara, in asa fel incat decorul din locuinta dumneavoastra sa nu aiba de suferit. In plus, dupa cum am amintit mai sus, noi dispunem de o gama variata, din care puteti alege exact modelul adecvat.